راهنمای جامع خرید فیلتر یخچال سامسونگ

در راهنمای خرید فیلتر تمامی توضیحات از تشخیص دارا بودن فیلتر داخلی یا بیرونی و نوع فیلتر ،با تفکیک برند، نحوه نصب، نحوه ریست، توصیه ها سوالات متداول شما و هر آنچه که باید بدانید، کاملا توضیح داده شده است.

لطفا قبل از هرگونه تماس روی لینک زیر کلیک کنید.

سوالات متداول درباره فیلترهای یخچال ساید

1.حداکثر مدت زمان استفاده از فیلتر یخچال ساید چقدر است؟ 2.چگونگی نصب فیلتر یخچال 3.نحوه ریست چراغ فیلتر یخچال سامسونگ 4.علت روشن شدن چراغ فیلتر یخچال سامسونگ 5.علت کم شدن فشار آب یخچال،نساختن یخ و بوی بد آب یخچال سامسونگ چیست؟ 6. علت سیاهی آب خروجی در ابتدای نصب فیلتر ساید سامسونگ 7.چه تعداد فیلتر بیرونی برای ساید سامسونگ کافیست؟ 8.مضرات عدم تعویض فیلتر یخچال سامسونگ 9. آیا به نصاب نیاز است؟ 10.راهنمای جامع خرید فیلتر سامسونگ

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان گفت: سد نیان کاملا خشک شده و سد شمیل و جگین و استقلال نیز به حجم مرده خود رسیده‌اند.

 



"هوشنگ ملایی" در این باره اظهار کرد: مصرف زیاد آب، ماهیت بخش کشاورزی بوده اما رویکرد کشت در کشور در حال تغییر است، مصرف آب در بخش گلخانه‌ای حدود ۸ تا ۹ برابر کاهش می‌یابد و بازدهی آن ۱۰ برابر افزایش داده می شود.

وی با بیان اینکه هرمزگان یکی از بهترین مناطق برای ایجاد گلخانه است، افزود: تغییر الگوی کشت در کل کشور در حال انجام است برای مثال کشت برنج به‌جز در چند استان در جایی انجام نمی‌شود و یا کشت هندوانه کاهش می‌یابد، در هرمزگان نیز کشت هندوانه و ذرت را کاهش می‌دهیم و از کشت‌های جایگزین استفاده می‌کنیم و برای توسعه کشت گلخانه‌ای در تلاش هستیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌کنیم در سال ۹۸ بخشی از تامین آب شهرستان بشاگرد از سد جگین صورت بگیرد، تصریح کرد: حدود ۵۰ میلیارد تومان از دفتر مقام معظم رهبری و از محل اعتبارات استانی برای طرح آب‌رسانی به شهرستان بشاگرد اختصاص داده شده است.

ملایی با بیان اینکه از ابتدای سال بیش از ۵۷ هکتار رفع تصرف حریم رودخانه‌ها را داشته‌ایم، عنوان کرد: تا مردم به ما کمک نکنند حفاظت از رودخانه‌های استان غیرممکن است؛ در هرمزگان ۴ هزار و ۳۰۱ چاه فرم ۵ غیرمجاز داریم، برای سه هزار و ۲۰۳ چاه رای صادر شده و ۹۵۶ چاه تعیین تکلیف شده‌اند، همچنین پرونده هزار و ۳۱۱ چاه به کمیسیون آب‌های زیرزمینی رفته است و ۹۵۷ رای در این خصوص صادر شده، ۵۶۵ رای به ضرر کشاورزان و ۳۹۲ رای نیز به نفع آنان صادر شده است.

وی افزود: بر اساس رای قاضی در خصوص چاه‌های فرم یک، حدود دو هزار و ۵۰۰ چاه مربوط به قبل از سال ۸۵ بوده‌اند، که تخصیص آب تمامی این چاه‌ها داده شده است، تاکنون ۵۶۶ مجوز نصب منصوبات آبیاری تحت‌فشار نیز صادر کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان با اشاره به اینکه به آب‌شیرین‌کن‌های سواحل که به سفره‌های زیرزمینی آسیب نزنند برای بخش کشاورزی مجوز خواهیم داد، ابراز کرد: بخشی از صنایع غرب بندرعباس نیازهای آبی‌شان از طریق آب‌شیرین‌کن تامین می شود، ۲۰ هزار مترمکعب از آب شرب بندرعباس نیز از طریق آب‌شیرین‌کن‌ها تامین می شود.

ملایی با اشاره به اینکه در بحث اصلاح الگوی کشت با ۵ استان هم‌جوار جلسه‌ای داشتیم تا بتوانیم هماهنگی در این بخش صورت بگیرد، افزود: تا مادامی‌که پایداری در بخش کشاورزی ایجاد نشود و گلخانه‌ها ایجاد نشود شیرین سازی آب دریا برای این بخش به‌صرفه نخواهد بود.