راهنمای جامع خرید فیلتر یخچال سامسونگ

در راهنمای خرید فیلتر تمامی توضیحات از تشخیص دارا بودن فیلتر داخلی یا بیرونی و نوع فیلتر ،با تفکیک برند، نحوه نصب، نحوه ریست، توصیه ها سوالات متداول شما و هر آنچه که باید بدانید، کاملا توضیح داده شده است.

لطفا قبل از هرگونه تماس روی لینک زیر کلیک کنید.

سوالات متداول درباره فیلترهای یخچال ساید

1.حداکثر مدت زمان استفاده از فیلتر یخچال ساید چقدر است؟ 2.چگونگی نصب فیلتر یخچال 3.نحوه ریست چراغ فیلتر یخچال سامسونگ 4.علت روشن شدن چراغ فیلتر یخچال سامسونگ 5.علت کم شدن فشار آب یخچال،نساختن یخ و بوی بد آب یخچال سامسونگ چیست؟ 6. علت سیاهی آب خروجی در ابتدای نصب فیلتر ساید سامسونگ 7.چه تعداد فیلتر بیرونی برای ساید سامسونگ کافیست؟ 8.مضرات عدم تعویض فیلتر یخچال سامسونگ 9. آیا به نصاب نیاز است؟ 10.راهنمای جامع خرید فیلتر سامسونگ

«تجهیزات کاهنده مصرف آب» ابزارهایی هستند که با بکارگیری آنها، حجم آب مصرفی بدون ایجاد کوچکترین مشکل برای مشترکان تا ۷۰ درصد کاهش می‌یابد.

«تجهیزات کاهنده مصرف آب» شامل شیرآلات اتوماتیک، شیرآلات لمسی، شیرهای فشاری زمان دار و انواع ادوات کاهنده مصرفی است که با ترکیب آب و هوا، مصرف آب را بهینه می کنند؛ کارکرد این تجهیزات چنین است که آب را به میزان لازم در اختیار مصرف کننده قرار می دهد و با کاهش دِبی - مقدار آبی که از نقطه مشخص در واحد زمان عبور می‌کند - از هدر رفت آن جلوگیری می کند.



«امیر حسین‎زاده» مدیر فروش یکی از شرکت های تولیدکننده شیرآلات اتوماتیک کشور با آزمایشی ساده نشان داد که استفاده از انواع مختلف تجهیزات کاهنده، چه میزان مصرف آب را می تواند کاهش دهد.

وی در آزمایش خود از کیسه ای درجه بندی شده برای اندازه گیری میزان خروجی آب شیرآلات استفاده می کند؛ این کیسه بر اساس لیتر بر دقیقه درجه بندی شده است که نشان می‌دهد در هر دقیقه، چه میزان آب از شیر خارج می شود.

با انجام این آزمایش، مشاهده می شود که در سرشیرهای (پرلاتورهای) معمولی که تا حد کمی آب و هوا را مخلوط می کنند، بین ۱۲ تا ۱۸ لیتر آب در دقیقه خارج می شود ولی در پرلاتورهای رگلاتوری کاهنده که میزان اختلاط آب و هوا بیشتر است، خروجی ثابت بین ۲ تا ۶ لیتر را خواهند داشت.

 
کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب با ۵۵ هزار تومان

حسین زاده در مورد قیمت این ادوات کاهنده نیز گفت: به عنوان نمونه یک بسته کاهنده مصرف آب که یک سردوش، یک پرلاتور آشپزخانه، یک پرلاتور روشویی و یک رابط کاهنده خروجی ثابت شیلنگ توالت را شامل می شود، ۵۵ هزار تومان قیمت دارد؛ نصب این تجهیزات، مصرف آب را ۳۰ درصد کاهش می دهد.

وی ادامه داد: «تجهیزات کاهنده»، هزینه های مصرف آب را کاهش داده و در طول کمتر از ۲ سال هزینه های خود را با کاهش آب بها پوشش می دهد.

حسین زاده اضافه کرد: این میزان صرفه جویی در هزینه های آب در شرایطی است که تعرفه های آب شرب در کشور بسیار پایین است و اگر قیمت آب اصلاح شود، بکارگیری این تجهیزات به صرفه تر نیز خواهد شد.

این فعال بخش خصوصی تاکید کرد: تا زمانی که تعرفه های تکلیفی آب شرب فاصله زیادی با قیمت تمام شده آن داشته باشد و قیمت ها اصلاح نشود، مردم تمایل چندانی به مجهز کردن ساختمان های خود به تجهیزات کاهنده مصرف ندارند.

 
بکارگیری تجهیزات کاهنده مصرف آب از اصفهان

«علی سیدزاده» مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ارتباط با بکارگیری تجهیزات کاهنده مصرف آب گفت: مجلس شورای اسلامی در ماده ۲ قانون «توسعه و بهینه سازی آب شرب شهری و روستایی کشور» به شرکت های آب و فاضلاب اجازه داده است تجهیزات کاهنده مصرف را در اختیار مشترکان متقاضی اعم از خانگی و غیرخانگی قرار دهند و هزینه مربوط را با درج در قبوض آب بها، به صورت اقساط دوساله دریافت کنند.

وی گفت: اکنون توزیع تجهیزات کاهنده مصرف آب توسط شرکت های آب و فاضلاب، فقط در اصفهان عملیاتی شده است و برخی شهرها از جمله مشهد هم از امسال این طرح را به صورت آزمایشی آغاز خواهند کرد.

سیدزاده اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب کشور در سال های گذشته اماکنی از جمله مساجد، حسینیه ها و مدارس را در اولویت قرار داده و اعتباراتی را در این زمینه هزینه کرده است.

اهمیت تجهیزات کاهنده آب زمانی خود را نشان می دهد که بدانیم تابستان امسال، ۳۳۴ شهر با جمعیت ۳۴.۵ میلیون نفر تحت تنش آبی قرار دارند؛ در این شرایط، استفاده از تجهیزات کاهنده، هم هزینه های مصرف آب را برای مشترکان کم می کند و هم ۳۴.۵ میلیون نفر از هموطنان را از تنش آبی نجات می دهد.